עוגיות חמאה, דבש ושקדים
מצרכים
200 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
1 ביצה מופרדת
חצי כפית ת. וניל
1/4 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
1/2 כוס דבש
1 כוס שקדים טחונים
3 כוסות קמח לבן מנופה
לציפוי
חלבון
סוכר חום
אופן הכנה
להפריד את הביצה לשמור חלבון במקרר לציפוי העוגיות.
לערבב במיקסר חמאה וסוכר לאחר להוסיף חלמון, ת. וניל, מלח, קינמון ודבש לערבב עד איחוד להוסיף קמח בהדרגה ולבסוף את השקדים.
ללוש לבצק אחיד ולהניח במקרר לקרור מינימום שעתיים.
לאחר לרדד את הבצק ע"ג מעט קמח וליצור דוגמא עם מערוך דוגמא (למי שאין להשאיר חלק) לקרוץ עוגיות לסדר בתבנית להבריש בחלבון שהשארנו בצד לפזר מעט סוכר חום/לבן.
לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות 10-12 דקות.
Comments