עוגיות כפתור מרציפן כשר לפסח - זיוה כהן עושה קסמים במטבח
הן קטנות ושובבות והטעם עמוק בדיוק כמו מרציפן
המצרכים:
2 כוסות קמח שקדים
3 כפות אגוזי מלך טחונים
3 כפות דבש
חצי כוס אבקת סוכר
1/4 כוס טחינה
2 כפות שמן קוקוס
3 טיפות תמצית שקדים (לא חובה)
חלבון 1
לקישוט שקדים מולבנים.
אופן ההכנה:
נאחד את כל החומרים לתערובת אחידה.
נקרוץ עוגיות קטנות נקשט בשקדים.
נכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות טורבו 15 דקות ואולי פחות תלוי בתנור.
העוגיות צריכות להיות רכות במרכז נניח להתקררות מוחלטת ונפדר באבקת סוכר.
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
Comments