עוגיות מגולגלות ללא מרגרינה במגוון מילויים:
לבצק:
כוס מידה 250 מיל
4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
למילוי תמרים: ממרח תמרים, קינמון
למילוי חמאת בוטנים: חמאת בוטנים, מעט אבקת סוכר, שברי בוטנים, שוקולד קצוץ
למילוי שוקולד קרנץ: ממרח שוקולד פרווה, מעט שקולית, פצפוצי שוקולד
למילוי קרנץ ריבה וקוקוס: ריבה, קוקוס
אופן ההכנה לעוגיות מגולגלות ללא מרגרינה במגוון מילויים:
בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק חלק ונעים
מחלקים את הבצק ל 4 או 5 כדורים
מרדדים כל כדור למלבן ארוך ומורחים עליו את המילוי הרצוי, מגלגלים לרולדה וחותכים לעוגיות
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
אופים במשך כ 25 דקות או עד להזהבה קלה
הכנת עוגת קראנץ:
לאחר שממלאים את מלבן הבצק מגלגלים לרולדה, חותכים את הרולדה לאורך ומשני הרצועות שנוצרו מגלגלים אותן זו סביב זו עד לקבלת צורת עוגת קראנץ .
Comments