top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אתי זוהר

עוגיות מגולגלות ללא מרגרינה - אתי זוהר


עוגיות מגולגלות ללא מרגרינה במגוון מילויים:

לבצק:

כוס מידה 250 מיל

  • 4 כוסות קמח

  • 1 שקית אבקת אפיה

  • 2 שקיות סוכר וניל

  • 1 כוס שמן

  • 1 כוס מים רותחים

  • למילוי תמרים: ממרח תמרים, קינמון

  • למילוי חמאת בוטנים: חמאת בוטנים, מעט אבקת סוכר, שברי בוטנים, שוקולד קצוץ

  • למילוי שוקולד קרנץ: ממרח שוקולד פרווה, מעט שקולית, פצפוצי שוקולד

  • למילוי קרנץ ריבה וקוקוס: ריבה, קוקוס

אופן ההכנה לעוגיות מגולגלות ללא מרגרינה במגוון מילויים:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק חלק ונעים

  2. מחלקים את הבצק ל 4 או 5 כדורים

  3. מרדדים כל כדור למלבן ארוך ומורחים עליו את המילוי הרצוי, מגלגלים לרולדה וחותכים לעוגיות

  4. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות

  5. אופים במשך כ 25 דקות או עד להזהבה קלה

הכנת עוגת קראנץ:

לאחר שממלאים את מלבן הבצק מגלגלים לרולדה, חותכים את הרולדה לאורך ומשני הרצועות שנוצרו מגלגלים אותן זו סביב זו עד לקבלת צורת עוגת קראנץ .








928 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page