עוגיות מגולגלות תמרים ואגוזים - מימי בכר
- מימי בכר
- 27 בינו׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
עוגיות מגולגלות תמרים ואגוזים - מימי בכר
לבצק 2.כוסות קמח 1.כפית אבקת אפייה 1/2כוס מים רותחים 1/4.כוס שמן 1/2. מרגריה או מחמאה בטמפרטורת החדר (100ג"ר) 1.כף סוכר למלית 1.חבילת תמרים בוואקום 1/4 כוס מים רותחים בערך 120 ג"ר אגוזי מלך 1.כפית קינמון לקישוט אבקת סוכר
אופן ההכנה ללוש את כל המצרכים של הבצק יחד עד לגיבוש החומרים עדיף ביד הבצק נוח לעבודה לשים בצד למנוחה עד שהמרגרינה תתגבש מעט והבצק התקרר לערבב את התמרים עם המים הרותחים להוסיף את האגוזי מלך ואת הקינמון לחלק את הבצק ל3 חלקים לרדד על נייר אפייה מעט מקומח למרוח את התמרים ולגלגל להניח בתבנית ולחרוץ עם סכין חריצים בעובי של פרוסה לאפות ב180 מעלות בערך 20 עד 25 דקות אין צורך שישחימו כשהעוגות מתקררות לחתוך לפרוסות לבזוק אבקת סוכר ולשמור בכלי סגור
**********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽

Comments