top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

עוגיות מקרוד הכי טעימות - השף מיכה כלפה

עוגיות מקרוד הכי טעימות - השף מיכה כלפה


מתכון לאחת העוגיות האהובות ביותר.

המתכון הוא מתכון למקרוד אלג'רי, את המקרוד עושים בתוניס, טריפולי, מרוקו ואלג'יר.

אפשר גם לאפות בתנור, לאפות בחום של 180 מעלות כ15-20 דקות.


מצרכים:

1 קילו סולת

2 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

גרדת תפוז מתפוז אחד

1 כוס שמן

1 כוס סוכר

1.5 כוסות מים

מעט קינמון

מעט זנגוויל

1/2 כוס שומשום.


למלית:

1 חבילת תמרים בוואקום.מעט קינמון

1/4 כוס שמן

1/4 כוס מים

מבשלת בסיר עד שהתמרים מתרככים


לסירופ:

1 קילו סוכר

3 כפות דבש

מיץ מלימון אחד

1.5 מים

מבשלים עד שהסוכר נמס


ההכנה:

1. מאחדים את כל החומרים לעיסה ומחלקים ל – 4 כדורים.


2. לוקחים כדור עיסה ומרדדים אותו לעלה מלבני, אם העיסה התקשתה -ניתן לעבוד עם מעט מים.


3. מורחים על העלה המלבני מהתמרים, ומגלגלים לרולדה.


4. את הרולדה שנוצרה חותכים לפרוסות ומטגנים בשמן עמוק.



*********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽

👩🏼‍🍳



פוסטים אחרונים

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page