עוגיות נימוחות אלפחורס שנמסות בפה - שף מיכה כלפה
עוגיות אלפחורס ארגנטינאיות, עם ריבת חלב שכולם אוהבים.
מצרכים:
כף אחת של מים לבצק
160 גרם קמח
150 גרם חמאה
6 גרם אבקת אפייה
4 חלמונים
130 גרם אבקת סוכר
150 גרם קרונפלור
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1. לעבד חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה.
2. מוסיפים את החלמונים אחד אחד, ולאחר מכן את הוניל והמים ואז את כל שאר החומרים של הבצק.
3. נותנים לבצק לנוח במקרר לפחות שעה וחצי.
4. מוצאים את הבצק מהמקרר, מרדדים אותו למלבן בעובי 4 מ”מ וקורצים ממנו
עיגולים בגודל שרוצים.
5. את העיגולים מניחים על נייר אפייה בתבנית עם מרווחים קלים בין עיגול לעיגול.
6. מכנסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ל- 10-12 דקות, העוגיות צריכות
להיות בהירות.
7. מוצאים את העוגיות מהתנור ומצננים אותם, לאחר מכן יש להניח במרכז העיגול
ריבת חלב לסגור ולגלגל בקוקוס.
*******
Comments