top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

עוגיות נימוחות אלפחורס שנמסות בפה - שף מיכה כלפה

עודכן: 11 באוג׳ 2024

עוגיות נימוחות אלפחורס שנמסות בפה - שף מיכה כלפה


עוגיות אלפחורס ארגנטינאיות, עם ריבת חלב שכולם אוהבים.


מצרכים:


כף אחת של מים לבצק

160 גרם קמח

150 גרם חמאה

6 גרם אבקת אפייה

4 חלמונים

130 גרם אבקת סוכר

150 גרם קרונפלור

כפית תמצית וניל


אופן ההכנה:


1. לעבד חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה.


2. מוסיפים את החלמונים אחד אחד, ולאחר מכן את הוניל והמים ואז את כל שאר החומרים של הבצק.


3. נותנים לבצק לנוח במקרר לפחות שעה וחצי.


4. מוצאים את הבצק מהמקרר, מרדדים אותו למלבן בעובי 4 מ”מ וקורצים ממנו

עיגולים בגודל שרוצים.


5. את העיגולים מניחים על נייר אפייה בתבנית עם מרווחים קלים בין עיגול לעיגול.


6. מכנסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ל- 10-12 דקות, העוגיות צריכות

להיות בהירות.


7. מוצאים את העוגיות מהתנור ומצננים אותם, לאחר מכן יש להניח במרכז העיגול

ריבת חלב לסגור ולגלגל בקוקוס.


*******

מוצר מומלץ 💥💥

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽





פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page