top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהמטבח של פאני

עוגיות פפיון במילוי רחת לקום - המטבח של פאני

עוגיות פפיון במילוי רחת לקום


חצי קילו קמח

200 גרם חמאה

150 גרם א. סוכר

150 מ"ל שמנת חמוצה

2 חלמונים

1 כפית א. אפיה

קורט מלח

גרידת לימון


ליצור בצק גמיש ולא דביק (אם דביק ניתן להוסיף מעט קמח)

נותנים מנוחה של חצי שעה.

ולעבודה מחלקים ל 2 פותחים לעלה בעובי בנוני חותכים לריבועים שמים רחת לוקום וסוגרים פינה מול פינה אופים בחום של 160 מעלות כ 20 דקות ואחכ מפזרים א. סוכר








30 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page