top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

עוגיות רוזט בטעם נפלא - השף מיכה כלפא

עוגיות רוזט בטעם נפלא - השף מיכה כלפא


המרכיבים:

2 ביצים גדולות

1 כפיות תמצית וניל

1 כוס חלב

כוס ורבע קמח

1/4 כפית מלח

1 כף סוכר

אני מוסיף מעט קצח או אניס אבל לא חייב


אופן ההכנה:


1. את הביצים טורפים טוב מאוד ביחד עם הסוכר והוניל


2. מוספים את שאר החומרים לביצים הטרופות , וממשכים לטרוף עד שמגעים לתערובת חלקה ואחידה.


3. את התערובת מכניסים למנוחה במקרר של שעתיים לפחות ....לא פחות!!!!!


4 מחממים שמן עמוק .


5. מחברים את הצורה לידית הרוזט וטובלים אותה בשמן החם, מוצאים מנחים אותה על נייר סופג ומיד לבלילה כך שהיא תכסה את הברזל אך לא את הקצה. ( עד 3/4 גובה )


6. מכניסים את הרוזט שעם הבלילה לשמן החם , ומשחררים את העוגיה מהרוזט, ( אפשר לשחרר עם מזלג )


7. לאחר שהעוגיה בצבע זהב מוצאים ומנחים על נייר סופג


8. מפדרים עם אבקת סוכר מעל לעוגיות ומגישים


הערה:

שימו לב: חשוב להקפיד שהבלילה לא תגיע לקצה הברזל בזמן הטבילה אחרת יש בעיה להסיר את המאפה.


בהצלחה


*******

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇






ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ยังไม่มีการให้คะแนน

ให้คะแนน
bottom of page