עוגיות ריפעת מרוקאיות מסורתיות - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
קרדיט לאורה ארגוב ❤️
3 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
2 כפות שומשום
100 מחמאה רכה
1/4 כוס מים חמימים
1/4 כוס מיץ תפוזים
1 ביצה L
1/2 כפית גרידת תפוז
1 כף גדושה אניס
ללוש לבצק אחיד
לחלק ל-2 כדורים
לפתוח כל חלק בין שני דפי אפיה
לבצק דק בעובי 2-3 מילימטר
בעזרת גלגלת או מזלג לחרוץ חריצים
לחתוך עם סכין או עם קורצן לרבועים
לאפות בתנור שחומם מראש
על 180° כ-15 דקות
באהבה נועם זיגדון ❤️
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
תגובות