top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

עוגיות שבלול שחור לבן - השף מיכה כלפה

עוגיות שבלול שחור לבן - השף מיכה כלפה


מצרכים לבצק:

600 גרם קמח

1 כפית מלח

200 גרם סוכר

250 גרם חמאה קרה בקוביות

2 חלמונים

כף תמצית וניל

רבע כוס מיץ תפוזים.

1 אבקת אפיה.


אופן ההכנה:


1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה נכניס את כל החומרים ונערבב, כשהחמאה רכה נוסיף את הקמח וניצור בצק.


2. חצי מהבצק נשמור בצד , ולחצי השני נוסיף 2 כפות של ממרח נוטלה ו 2 כפות קקאו ונערבב עד איחוד טוב.


3. לרדד על נייר אפיה את שני החצאים למלבן שווה , ואז להניח את החצי הלבן על השחור.


4. לרדד מעט בעדינות את שני החלקים כדי שידבקו , ואז לגלגל לרולדה ולהכניס ל-40 דקות למקפיא למנוחה.


5. מוצאים והמקפיא , ולחתוך לפרוסות דקות ולהניח על תבנית על נייר אפיה.


6. לאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד שיזהיב.

**********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽

👩🏼‍🍳




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page