כוס זכוכית ידית סטנדרטית
קערת מיקסר:
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס סוכר חום / דמררה
1/2 כוס סוכר לבן
1/4 כוס שמן
לערבב מעט לאיחוד ולהוסיף:
3 ביצים M
1 כפית תמצית וניל
לערבל במהירות גבוהה למרקם חלק 3-4 דקות.
לנפות פנימה:
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח
קמצוץ מלח
לקפל יחד. (מרקם חומוס)
לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר ל-4 שעות או להקפאה של שעה.
בקערית שטוחה:
1 כוס אבקת סוכר
(רוב הסוכר נשאר, פשוט צריך כמות נדיבה כדי להניח את כדורי השוקולד).
בעזרת כפית / כף גלידה ליצור כדורי שוקולד קוטר 2-3 ס"מ ולהניח מעל אבקת הסוכר.
לגלגל יחד עם אבקת הסוכר לעיגולים שווים ולהמיח במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. (הם מתרחבים).
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 12-15 דקות.
Kommentarer