עוגיות שוקולד מושלגות - תמרה בר מוחא
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כוס קקאו
3/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
1 א.אפיה
3 ביצים.
אבקת סוכר (לגלגול)
אופן ההכנה:
מערבלים במיקסר אם וו גיטרה את הביצים הסוכר והסוכר וניל והשמן עד לתערובת אחידה.
מערבבים קקאו קמח וא.אפיה בקערה ומוסיפים לתוך המיקסר ומערבבים עד לאיחוד.
שמים א.סוכר בתוך צלוחית קטנה ועמוקה.
שמים כפפות ומקמחים את הידיים בא.סוכר וכל פעם לוקחים חתיכה ויוצרים כדורי פינג פונג וטובלים באבקת סוכר ושמים על מגש אפיה מעל הנייר אפיה.
(בכל מגש נכנסות 25 יחידות של עוגיות בסה"כ 5 תבניות
ויוצאים 100 עוגיות אישיות וטעימות).
אפיה על 170° למשך 10 דקות בלבד (מעבר לזה זה קריטי כי יכולות להתייבש בתנור ולהפך לאבן).
בהצלחה מרובה תמרה בר מוחא
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments