עוגיות שוקולד צ'יפס שמנמנות ורכות
מתכון: 200 גרם חמאה רכה קוביות/נטורינה לפרווה חצי כוס סוכר חום רבע כוס סוכר לבן 2 ביצים גודל L 2 וחצי כוסות קמח מנופה 2 כפיות קורנפלור 1 כפית אבקת סודה לשתייה 1 חבילה 300 גרם פתיתי שוקולד ציפס 1 חפיסת שוקולד מריר קצוצה גס
אופן ההכנה: 1. בקערה מערבבים קמח, קורנפלור ואבקת סודה לשתייה.
2. בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן ומפעילים על מהירות בינונית עד להקרמה של החמאה עם הסוכרים. אם התערובת מתאספת סביב הוו ניתן להשתמש במרית כדי לשחרר אותה.
3. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו עד להטמעה.
4. מוסיפים את תערובת הקמח ולשים רק עד שהבצק מתאחד.
5. מוסיפים את השוקולדים ולשים רק עד שהשוקולד נטמע.
6. מחלקים את הבצק ל24 כדורים ומגלגלים.
7. מסדרים בתבנית עם רווחים, מועכים מעט את העוגיות עם כף היד.
8. אופים ב180 מעלות למשך 12 דקות. מוציאים מן התנור, לא נוגעים ולא מזיזים עד שהעוגיות מתקררות ומתגבשות לחלוטין
Comentários