top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

עוגיות שושנים הכי טעימות - אריה רוזנשטוק


עוגיות שושנים הכי טעימות - אריה רוזנשטוק


לבצק:

350 גרם קמח

200 גרם חמאה / מחמאה / נטורינה

1 א.אפייה

3 חלמונים

חצי כוס מיץ תפוזים סחוט


לקרם :

3 חלבונים

150 גרם סוכר

80 גרם פודינג וניל


אופן הכנה :

לערבב חמאה וקמח א.אפייה עד פירורים

להוסיף את החלמונים והיית תפוזים לחוש עד בצק רך ונעים

לחלק ל-3


להקציף את החלבונים עם מעט מלח לאחר שהקצץ מתחיל לעלות להוסיף את הסוכר עד קצת יציב ..


לקפל פנימה את הפודינג .


לפתוח את הבצק על נייר אפייה דק מאוד למרוח מהקרם לגלגל ולעטוף עם הנייר להקפיא חצי שעה לפחות .לחתוך בעובי של 2 ס"מ ..לאפות 180 מעלות עד הזהבה

בהצלחה


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽







Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page