עוגיות שושנים טעימות ומפנקות - אריה רוזנשטוק
לבצק:
350 גרם קמח
200 גרם חמאה / מחמאה / נטורינה
1 א.אפייה
3 חלמונים
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
לקרם :
3 חלבונים
150 גרם סוכר
80 גרם פודינג וניל
אופן הכנה :
לערבב חמאה וקמח א.אפייה עד פירורים
להוסיף את החלמונים והיית תפוזים לחוש עד בצק רך ונעים
לחלק ל-3
להקציף את החלבונים עם מעט מלח לאחר שהקצץ מתחיל לעלות להוסיף את הסוכר עד קצת יציב ..
לקפל פנימה את הפודינג .
לפתוח את הבצק על נייר אפייה דק מאוד למרוח מהקרם לגלגל ולעטוף עם הנייר להקפיא חצי שעה לפחות .לחתוך בעובי של 2 ס"מ ..
לאפות 180 מעלות עד הזהבה
בהצלחה
********
Comments