top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תיפה זערור

עוגיות שיבולת שועל - יפה זערור

עוגיות שיבולת שועל רכות בריאות וטעימות מאד

8 עוגיות גדולות


לבצק: 100 גרם חמאה רכה 100 גרם (1/2 כוס) סוכר דמררה חום כהה 1 כף דבש 1 כפית תמצית וניל ½ כפית מלח 1 ביצה L 100 גרם (3/4 כוס) קמח 120 גרם שיבולת שועל ½ כפית סודה לשתייה 75 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק 30 גרם שומשום 30 גרם גרעיני חמניות

לקישוט: חצאי אגוזי פקאן


אופן ההכנה:

• מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

• בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר דמררה, דבש, וניל ומלח ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת במרקם קרם.

• מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית כדי להביא את התערובת למרכז הקערה ומוסיפים את הביצה.

• מערבלים יחד עם הביצה עד שהיא נטמעת בתערובת.

• מגרדים שוב את דפנות הקערה ומוסיפים פנימה קמח, שיבולת שועל, סודה לשתייה, אגוזי פקאן, שומשום וגרעיני חמניות.

• מערבלים במהירות נמוכה עד שהמרכיבים היבשים נטמעים בתערובת ומתקבל בצק אחיד.

• יוצרים כדורי בצק גדולים ומניחים במרווחים על גבי התבנית.

• משטחים בעזרת כף היד ומקשטים באגוזים חצויים.

• אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהבה. העוגיות צריכות להיות יציבות למגע בשוליים, אך מעט רכות במרכז.

• מצננים לחלוטין ומגישים.









6 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page