עוגיות שקדים קלילות - במטבח עם דיתוש
500 גר' שקדים מולבנים פרוסים
3 חלבונים(ביצה L)
חצי כוס סוכר
2 כפות סילאן/דבש
הכנה:
לטרוף את החלבונים עם הסוכר והסילאן כמה דקות עד שנהיה אוורירי.
לערבב פנימה את השקדים עד לכיסוי מושלם של כל השקדים.
עף כף רטובה(במים) לקחת מעט מעיסת השקדים ולסדר על תבנית עם נייר אפיה, במרווחים של 2 ס"מ בין עוגיה לעוגיה.
לאפות בחום נמוך 150 מעלות כעשרים-עשרים וחמש דקות עד להזהבה.
***חשוב ביותר!!!! לאחר סיום האפייה להמתין עד להתקררות מוחלטת!!!
כשהעוגיות קרות לחלץ אותן עם סכין, פשוט להכנס עם הסכים מתחת לעוגיה ולחלץ בעדינות.
בתאבון ♡
דיתוש
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments