עוגיות שקדים שנמסות בפה מומלצות ליד הקפה - אריה רוזנשטוק
מתכון:
200 גרם חמאה רכה
4 כפות גדושות אבקת סוכר
2 כוסות קמח שקדים
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
מעט שקדים פרוסים וקלויים לקישוט.
אופן הכנה:
בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה ואבקת סוכר מערבלים עד קבלת קרם מוסיפים את שאר החומרים מערבלים במהירות בינונית עד קבלת בצק רך ונעים. יוצרים כדורים מקשטים עם שקדים לפי טעמכם.
אופים 180 טורבו 11 דקות.
מצננים בוזקים אבקת סוכר ונהנים
בהצלחה 🌺🌺🇮🇱🇮🇱
בהצלחה
********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
💖
Comments