עוגיות תמרים מבצק שמרים פריך - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
קרדיט לגיסתי יפה זיגדון
מצרכים:
1 ק"ג קמח
1 וחצי כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
1 כף שמרים
תמצית וניל
3 ביצים
2 מרגרינה /מחמאה
1/2 כוס מים
תמצית זהר- מומלץ !
ללוש לבצק רך וחלק
להשאיר לחצי שעה במקרר
לחלק ל- 8 חלקים שווים
לפתוח כל חלק לעלה דק למרוח בממרח תמרים
וקינמון אפשר לפזר אגוזים קצוצים לגלגל לרולדה לחתוך לעוגיות לסדר בתבנית כל עוגיה למרוח בביצה ושומשום
לאפות ב- 180° עד להזהבה
באהבה נועם זיגדון
*******
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
Comentários