*מרכיבים:* 1/3 כוס שמן. 1/3 כוס סוכר. 1/2 כוס מים. 2 מרגרינה. 6 כוסות קמח. 1 אבקת אפיה. חבילה וחצי של ממרח תמרים. כפית קינמון. 50 גר׳ אגוזים טחונים.
*אופן ההכנה:* יש לערבב היטב את המים, השמן והסוכר בעזרת הוו גיטרה או במקצף ידני. לאחר מכן,מוסיפה את המרגרינה לקערת הנוזלים ומערבבת מספר דקות עד לריכוך המרגרינה. מוסיפה את הקמח ואבקת האפיה לאיחוד מלאה של הבצק ונותנת מנוחה לבצק במשך שעה במקרר. לאחר מכן, מחלקת את הבצק ל-4 חלקים ובעזרת מערוך פותחת לאורך. ומורחת את הממרח תמרים לכל האורך, לממרח תמרים מוסיפה כפית קינמון למי שאוהב ומעט אגוזים. את הרולדות יש להכניס שלמות לתנור ללא שום חתך עליהם. למשך 35 דקות בחום של 180 מעלות.
לאחר האפיה חותכת ובוזקת מעליהם אבקת סוכר.
Comments