עוגיית בצק פריך נדיר במילוי אגוזים/תמרים - אריה רוזנשטוק
מצרגים:
כוס שתיה קרה
300 גרם קמח(אולי צריך להוסיף עוד מעט)2 כוסות
80 גרם קורנפלור 1כוס
70 גרם אבקת חלב 3/4 כוס אפשר להחליף לקמח חצי מהכמות... או אבקה פרווה
כפית שטוחה אבקת אפייה
קורט מלח
2ביצים
3/4 כוס שמן
125 גרם סוכר 3/4 כוס
אופן הכנה:
בקערה שמים קמח קורנפלור אבקת חלב ואבקת אפייה ומלח
בבלנדר שמים ביצים שמן וסוכר
מעבדים 2 דקות.
יוצקים לקערה עם הקמח. מעבדים לבצק רך ולא דביק.. אולי צריך להוסיף מעט קמח.
למלית תמרים:
500 גרם תמרים.
כפית קינמון
3 כפות שמן.
מלית אגוזים:
200 גרם אגוזים גרוסים
150 גרם אבקת סוכר
כף קינמון
חצי כפית ציפורן
80 גרם מחמאה או חמאה
לעבד הכל ביחד עד קבלת עיסה אחידה
הרכבת העוגייה.
ליצור כדורים במשקל של 20 גרם
למלית ליצור כדורים במשקל 12 גרם.
למלא ליצור צורה לפי בחירתכם.
אפייה רגילה לא טורבו.
170 מעלות 20 דקות עד הזהבה קלה.
בהצלחה 🌹
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments