עוגת אלפחורס - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה תודה למי ששלחה את המתכון
3 ביצים 1 כוס שמן 1 שמנת חמוצה 1 כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1 פודינג וניל 1-1/2 כוסות קמח 1/2 כוס קוקוס 1/2 כוס חלב
מערבבים את כל המצרכים הרטובים ולאחר מכן מוסיפים את כל המצרכים היבשים מלמעלה שופכים כמה כפות גדולות של ריבת חלב ומעט קוקוס (לא לערבב !) לאפות 40 דקות ב 160°
טיפ קטן: את הריבת חלב לשים במקרר לפני שיצאו עיגולים יפים שישארו ולא ינזלו למטה..
באהבה נועם זיגדון
コメント