עוגת אלפחורס - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
מתאים לתבנית בנונית
קרדיט לאתיאלה סקיטל
לבצק :
2 כוסות קורנפלור
3/4 כוס קמח
3/4 כוס אבקת סוכר
150 גרם מחמאה/חמאה
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
מעט מלח
6 חלמונים
למילוי:
צנצנת ריבת חלב
קוקוס
ללוש את כל מרכבי הבצק לבצק רך ואחיד
שני שליש לשטח בתבנית
ו-שליש מהבצק להכניס למקפיא
ממנו נפזר פירורים
לאפות את הבצק 10 דקות
נוציא מהתנור
נחמם במיקרוגל את צנצנת ריבת חלב
ונמרח על הבצק האפוי
נגרד בפומפיה גסה את
שארית הבצק על הריבה
נפזר כמות נדיבה של קוקוס
נכניס שוב לתנור לעוד 20 דקות
נצנן טוב טוב
ונטרוף :)
באהבה נועם זיגדון💞
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
ความคิดเห็น