top of page
Post: Blog2_Post

עוגת אפרסקים ונקטרינות - אפרת מילוא טויטו

עוגת אפרסקים ונקטרינות - אפרת מילוא טויטו


המצרכים:

5 ביצים

1 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

21/2 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

5 אפרסקים ונקטרינות חתוכים לקוביות

1 שמנת חמוצה

3 אפרסקים ונקטרינות פרוסים

קינמון וסוכר לפיזור על התבנית


אופן ההכנה:

להקציף ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח, להוסיף את השמן בזרם דק.

להוסיף קמח ואבקת אפיה להקציף עד לאיחוד, להוסיף שמנת ולהקציף מעט.

להוסיף את קוביות האפרסקים והנקטרינות ולערבב.


לשמן תבנית 26 מרופדת בנייר אפיה לפזר סוכר וקינמון מעל לשים פרוסות אפרסקים ונקטרינות ושוב לפזר סוכר וקינמון, לצקת מעל את בלילת העוגה, ולאפות בחום של 170 כ-50 דקות ובודקים שקיסם יוצא יבש


*******

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page