top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאפרת מילוא טויטו

עוגת אפרסקים ונקטרינות - אפרת מילוא טויטו

עוגת אפרסקים ונקטרינות - אפרת מילוא טויטו


המצרכים:

5 ביצים

1 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

21/2 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

5 אפרסקים ונקטרינות חתוכים לקוביות

1 שמנת חמוצה

3 אפרסקים ונקטרינות פרוסים

קינמון וסוכר לפיזור על התבנית


אופן ההכנה:

להקציף ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח, להוסיף את השמן בזרם דק.

להוסיף קמח ואבקת אפיה להקציף עד לאיחוד, להוסיף שמנת ולהקציף מעט.

להוסיף את קוביות האפרסקים והנקטרינות ולערבב.


לשמן תבנית 26 מרופדת בנייר אפיה לפזר סוכר וקינמון מעל לשים פרוסות אפרסקים ונקטרינות ושוב לפזר סוכר וקינמון, לצקת מעל את בלילת העוגה, ולאפות בחום של 170 כ-50 דקות ובודקים שקיסם יוצא יבש


*******

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇




פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page