עוגת ביסקויטים וגבינה - אצל ברכה במטבח
לעוגה:
בכל סוג, גודל תבנית.כמות ביסקויטים לפי גודל התבנית.
בערך 250 גר ביסקויטים שיהיה יותר במקרה שהביסקויטים נישברים.
מכל וחצי גבינה לבנה
2 גביעים שמנת מתוקה קרה
6 כפות איסטנט פודינג וניל איסטנט
80 מ”ל חלב
כוס סוכר.
2 כפות שוקולד מגורד
חלב בקערה, לטבילת הביסקויטים.
ציפוי:
150 ג’ שוקולד
150 מ”ל שמנת מתוקה.
לטבול את הביסקוטים ולהניח בתחתית כל התבנית.
בקערית אחת:
לערבב את הגבינה הלבנה עם הסוכר.
בקערה שניה:
להקציף את השמנת, האינסטנט, החלב ושוקולד המגורד.
להנמיך את מהירות המיקסר , לדרגה אחת. להוסיף את הגבינה ולערבב לקרם חלק.
למרוח את קרם הגבינה והפודינג, מעל שכבת הביסקויטים הראשונה .מעל להניח ביסקויטים טבולים בחלב,
מעל למרוח מהקרם....
על שכבת הביסקויטים האחרונה,לצפות בשוקולד.
בסיום להניח במקרר, מכוסה.
טעיםםם😋
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comentários