עוגת בלינצס במילוי תותים בליקר שרי וקרם פטיסייר - אריה רוזנשטוק
בצק לבלינצס:
2 כוסות קמח
3 ביצים
1.5 כוסות חלב
כף סוכר
רבע כוס שמן
1 סוכר וניל
קורט מלח
אופן הכנה :
בקערה שמים חלב ביצים סוכר מלח וסוכר וניל ושמן.מערבבים עם מטרפה .
מוסיפים את הקמח ב3 פעמים אולי צריך להוסיף מעט מים .
למילוי של התותים 300 גרם תותים חתוכים לפרוסות .
כף סוכר כף ליקר שרי או כל ליקר אחר .
לערבב את הסוכרהליקר והתותים בקערה לחכות 10 דקות .
קרם פטיסייר :
3 חלמונים
1/3 כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
1.5 כוסות חלב .
מקל וניל
אופן הכנה:
בסיר מערבבים את כל החומרים
מערבבים על האש כל הזמן עד שמסמיך
מעבירים לכלי אחר מכסים עם ניילון נצמד ממש על הקרם .מכניסים למקרר לקירור מוחלט .
לאחר מכן מקציפים שמנת מתוקה ומאחדים עם הקרם .
מטגנים את הבלינצס מקררים
ומתחילים לעצב את העוגה
עלה בלינצס זילוף על העלה מסביב עושים סוג של גומה .יוצרים מעט מהתות
וכן הלאה ככה שש פעמים. מקשטים לפי הדימיון שלכם.
בהצלחה 🌹🌹
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר נפת קמח חשמלית וכשרה מאושר ע"י צמת (צוות מדע ותורה) 👇🏽
Kommentare