top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאילנה טל - ככה אני אופה את זה

רוגלך חמאה וצימוקים – אילנה טל

עודכן: 14 באוג׳ 2022


רוגלך חמאה וצימוקים

מתכון פרח השמרים שלי קצת אחרת


לבצק קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים כוס ורבע סוכר 5 סוכר וניל 4 ביצים 200 גרם חמאה רכה מאוד לפרווה מחמאה קורט מלח 150 גרם צימוקים לבנים כוס חלב פושר במידת הצורך נוסיף עוד לפרווה מים


לערבל הכל יחד היטב,מרקם הבצק מאוד רך ודביק מעבירים לקערה משומנת לשים מעט ידנית ומתפיחים עד הכפלת הנפח

ללוש שוב לאחר הנתפחה ולהתפיח בשנית.

לחלק ל 4 לכסות ולתת מנוחה רבע שעה לרדד כל כדור למלבן ארוך ועכשיו לסוד הרכות!! חמאהההה רכה לא מומסת !! מורחים בנדיבות וחורצים את הבצק למשולשים ארוכים וצרים,מגלגלים לרוגלך ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה

מתפיחים!!

מורחים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 190° עד הזהבה בזמן שזה בתנור מרתיחים סירופ סוכר כוס סוכר כוס מים 1 סוכר וניל סקוויז לימון טרי

מבשלים כ10 דקות ומורחים על המאפה איך שהוא יוצא מהתנור בתאבון










134 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page