עוגת גבינה אפויה - אצל ברכה במטבח
200 גרם בסקוויטים
80 גרם חמאה מומסת
מילוי גבינה:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
2 שקיות סוכר ווניל
3 כפות קרונפלור
3 כפות פודינג ווניל
2 שמנת חמוצה 15% שומן (גביע 200 מ”ל)
750 גרם גבינה לבנה 5%
גרידת לימון למי שאוהב.
הוספתי שלוש כפות שוקולד מגורד לתוך הבלילה של העוגה.
טוחנים את הבסקוויטים .אני הכנסתי לשקית וריסקתי עם פטיש שניצל.
מוסיפים את החמאה המומסת
ומשטחים בתבנית היטב עד התחתית תהיה מכוסה.
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב במרקם יוגורט.
מעבירים לקערה אחרת,
לתוך קערת המקסר מוסיפים את כל חומרי מילוי הגבינה כולל החלמונים ומקציפים לפחות 5 דקות עד שאתם מקבלים תערובת חלקה.
מוסיפים את קצף החלבונים ב-3 פעמים ומערבבים בתנועות עטיפה משמנים תבנית מתפרקת גודל 26
אופים בחום 115 מעלות בטורבו במשך שעתיים וחצי
אם לאחר שעתיים וחצי העוגה מעט רוטטת אך יציבה אפשר להוציא יישר מהתנור.
אני שמה בתבנית הגדולה של התנור מיים.ועל רשת שמה את התבנית עים העוגה באמצע התנור.
התבנית עם המים מתחת.
לא לשים את התבנית בתוך המים!שהעווגה התקררה אפשר לצפות בריבת חלב או שוקולד או להשאיר אותה ככה.
אפשר גם עם קצפת לצפות.
טעימה מאוד להשאיר אותה לילה לקרור❤
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
תגובות