top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

עוגת גבינה אפויה - אריה רוזנשטוק


7 ביצים

750 גבינה לבנה 5%

1 שמנת חמוצה

כוס וחצי סוכר

7 ביצים

3 כפות קמח

3 כפות קורנפלור

3 כפות אינסטנט פודינג וניל 3 סוכר וניל

גרדת לימון מלימון וחצי


חשוב לשים תבנית מים בתחתית התנור לפני האפייה ורשת מעל בשביל העוגה .ולרפד את התחתית בנייר ולשמן את הדפנות

עם נייר אפייה .תבנית 26 גבוהה או סיר גאחנון בינוני

להקציף חלבון עם הסוכר לקצף לא יציב

לערבב חלמונים עם שאר המרכיבים לקפל את התערובת ביחד

לאפות רבע שעה 200 מעלות .להוריד 160 70 דקות לא טורבו.להשאיר את העוגה בתנור לשעה לאחר האפייה בתנור חובה !!!!!!!!


קירור מוחלט בחוץ ורק לאחר מכן להכניס למקרר .

בהצלחה









12 צפיות0 תגובות

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page