top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תכרמית דהאן

עוגת גבינה אפויה - כרמית דהאן


עוגת גבינה אפויה - כרמית דהאן


ראשית תבנית מספר 26 מתפרקת

לשים נייר אפיה למטה ובצדדים

זאת אומרת רצועות נייר אפייה בגובה התבנית בכדי שהנייר יתפס בצדדים צריך לשמן מעט את התבנית והנייר יתפס


חומרים לבסיס

3/4 חבילת פתי בר

50 גרם שקדים טחונים

3 כפות סוכר

70גרם חמאה


לטחון את הפתי בר להוסיף את השקדים ואת הסוכר להמיס חמאה לערבב ביחד לתערובת אחידה ןלרפד את התבנית אפיה להכניס למקפיא עד שהתערובת מוכנה

חומרים לתערובת:

750 גרם גבינה לבנה 5%

גביע גבינת שמנת בטעם טבעי

1 אינסטנט פודינג וניל

3כפות קורנפלור

כף מיץ לימון

1 סוכר וניל

3/4 כוס סוכר

4ביצים שלמות


במערבל לערבל עם וו גיטרה את הגבינות להוסיף סוכר מיץ לימון סוכר וניל אינסטנט פודינג וקורנפלור ואת הביצים אחת אחת לשפוף את התערובת על התחתית של הפתי בר להכניס לתנור 160 מעלות למשך כשעה לשים לב שהעוגה מתייצבת בצדדים ובמרכז נשארת רוטטת.


לציפוי

2 שמנת חמוצה

1/2 שקית סוכר וניל

3כפות סוכר

כפית מיץ לימון

לערבב היטב

להוציא את העוגה כעשר דקות לפני סיום האפיה למרוח את הציפוי להכניס לתנור לעשר דקות

להוציא ולצנן

ואפשר לקשט לא לשכוח תבנית מים חמים בתנור ליצירת אדים

אני זילפתי ריבת חלב


בהצלחה









37 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page