top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

עוגת גבינה אפויה – מירב מלכה



מצרכים ואופן הכנה:


מצרכים 6 ביצים כוס סוכר קר 500 גרם גבינה 1 וחצי שמנת חמוצה 3 כפות פודינג 3 כפות קורנפלור

אופן ההכנה: להקציף חלבונים עם כוס סוכר חד פעמי קר בקערה נפרדת לערבב: חלמונים, גבינה, שמנת חמוצה, פודינג וקורנפלור לשפוך את התערובת לחלבונים המוקצפים ולערבב בתנועת עטיפה.

לאפות על 200 מעלות למשך 10 דקות לפתוח את התנור להפריד את הדפנות עם סכין ולאחר מכן לאפות עוד כ 50 דקות על חום 150 מעלות.

לנעוץ אחרי שעה עם קיסם ולבדוק שהוא יוצא נקי. בהצלחה

Merav










2 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page