top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תעירית ולד - מבשלת באהבה

עוגת גבינה גבוהה ומושלמת - עירית ולד

עוגת גבינה המושלמת שלי - עירית ולד


מתאים לתבנית עגולה גודל 24

מצרכים:

7 ביצים

כוס ורבע סוכר

3 סוכר וניל

750 גר גבינה לבנה

1 שמנת

3 כפות דושות קמח

3 כפות גדושות קורנפלור

3 כפות גדושות פודינג וניל


אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים טב טוב שלא יהיו גושים כולל החלמונים.


להקציף את החלבונים עם כוס ורבע סוכר ו-3 סוכר וניל לקרם במירקם יוגורט.

לערבב ב-3 פעמים את הקרם אל הקצף.


למרוח מרגרינה רכה בתבנית גובה-10, לעטוף עם מגבת נייר רטובה.


לשים את כל המילוי ולהעביר לתנור שחומם מראש לפחות 20 דקות על 200 מעלות להכניס את העוגה כשלמטה יש תבנית מים.


לאפות על רשת מעל 15 דקות 200 מעלות ואז להורי ל-150 מעלות, עוד 45 דקות.


בסיום האפייה יש להשאיר את התנור סגור לפחות שעתיים, ורק אז להוציא את העוגה.


לצנן מעט ולקרר במקרר.

תכלס עדיפות לאפייה יום לפני ההגשה כדי שתתייצב נהדר.

אפשר גם לאפות לילה קודם ולהשאיר אותה בתנור כל הלילה ורק בבוקר להכניס לקירור.


תאפו ותפנקו

עירית 🍓💝


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page