top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תכרמית דהאן

עוגת גבינה ופירורים - כרמית דהאן


עוגת גבינה ופירורים - כרמית דהאן


לפירורים 200 גרם חמאה קרה 2 כוסות קמח רבע כוס סוכר 2 חלמונים


לעבד את הקמח החמאה והסוכר במעבד מזון לפירורים להוסיף את החלמונים ולעבד עוד כשנייה שהמרקם יהיה חולי ופירורי ולא יתאחד לבצק

לוקחים מחצית מהפירורים ומסדרים בתחתית התבנית (תבנית 24) את המחצית השניה של הפירורים מסדרים בתבנית אפיה רחבה מרופדת בנייר אפיה מישרים את הפירורים

תחילה אופים את התחתית בחום של 170 מעלות למשך כ15 דקות נזהרים שלא לשרוף את הבצק הוא משחים במהירות מוציאים ומצננים את התחתית אופים את שאר הבצק עד להזהבה בין 10 ל15 דקות מצננים ומפוררים לפירורים


למלית מיכל של שמנת מתוקה 500 מ"ל גביע גבינת שמנת נפוליאון גביע גבינה לבנה 5% או 9% 250מ"ל 2 גביעים של שמנת חמוצה חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל 3/4 כוס סוכר למי שאוהב מתוק יותר אפשר כוס סוכר כפית תמצית וניל איכותית

מקציפים הכל יחד כן כן אין מה לפחד

אפשר להקציף הכל יחד במיקסר לתערובת יציבה מסדרים שקף בתבנית יוצקים את מלית הגבינה מעל התחתית מפזרים מעל את פירורי הבצק שאפינו מכניסים למקפיא למספר שעות

אני חותכת אותה כשהיא קפואה כך היא נחתכת בקלות


*אין בעוגה ג'לטין ועל מנת שתישאר יציבה ויפה כמו בתמונה היא צריכה להישאר קפואה אפשר לאכול אותה קפואה כמו עוגת גלידה ואפשר להמתין כרבע שעה שתפשיר

בהצלחה








21 צפיות0 תגובות

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page