top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

עוגת גבינה וריבת אוכמניות ביתית משגעת - ליטל אשואל


עוגת גבינה וריבת אוכמניות ביתית משגעת - ליטל אשואל


מתכון לחלום הזה ממני באהבה אליכם



מתכון:


לתחתית:

1 חבילה ביסקוויטים טחונים דק מאד במעבד מזון

150 גרם חמאה מומסת


למלית:

500 גרם גבינת שמנת

מיכל אחד קטן גבינה לבנה של 250 מ"ל

100 מ"ל שמנת חמוצה

1 כוס סוכר

רבע כוס חלב

1 כפית תמצית וניל

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות קורנפלור

5 ביצים בגודלL


לריבת אוכמניות:

1 שקית אוכמניות כחולות מהמקפיא בסופר

חצי כוס סוכר

1 כף מיץ לימון

2 כפיות קורנפלור


אופן ההכנה:

~ מתחילים בהכנת התבנית. העוגה מתאימה לתבנית עגולה מתפרקת בקוטר 24, אך ניתן גם ב26 היא פשוט תצא נמוכה יותר. מניחים נייר אפייה בתחתית התבנית וגם בשוליים.


~ שמים את כל חומרי הריבה בסיר קטן ומביאים לרתיחה, ממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות כך שהאוכמניות חלקן נשארות שלמות וחלקן מתרככות ומתפרקות והתערובת מסמיכה. עוטפים בניילון נצמד על גבי הריבה למניעת קרום ומעבירים למקרר עד ההרכבה.


~ מערבבים בקערה ביסקוויטים טחונים היטב עם חמאה ומרפדים בהם את תחתית התבנית. ניתן גם בשוליים אך לא חייב.


~ מערבבים בקערה את כל חומרי מלית הגבינה חוץ

מהביצים. טורפים בקערה נפרדת את הביצים ומערבבים אל תוך תערובת הגבינה בשתיים שלוש פעמים.

~ יוצקים את המלית על גבי תחתית הביסקוויטים ואופים ב170 מעלות למשך שעה. מכבים את התנור ומקררים את העוגה היטב בתוכו.

~ יוצקים את ריבת האוכמניות על העוגה הקרה.


שתי אופציות:

1. משאירים כך

2. מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה + 1 אינסטנט וניל ומורחים מעל.

מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.


********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽



פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page