top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

עוגת גבינה עם עוגיות אוראו כמו בקונדיטוריות - השף מיכה כלפא

עוגת גבינה עם עוגיות אוראו - השף מיכה כלפא


תבנית 24


חומרים :

500 גרם גבינה לבנה 9% / 5%

750 מ"ל שמנת מתוקה ( 3 יחידות )

3 כפות ברנדי או ליקר קירסאו או מיץ תפוזים או רום.

14 גרם ג'ילטין מומס ברבע כוס מים

225 גרם סוכר

שברי עוגיות אוראו מחצי חבילה (להכנסה לתוך העוגה)

1 פודינג וניל

1 חבילה של עוגיות אוראו טוחנים דק בשביל לפזר מעל העוגה


** לבסיס העוגה

200 גרם עוגיות אוראו טחון מעורבב עם 150 גרם חמאה מומסת.

הכנת בסיס העוגה:


1. מניחים את סרט השקף סביב הדופן הפנימית של תבנית העוגה ( לא חייב סרט שקף)


2. מפזרים ומהדקים טוב את התערובת כך שתכסה את כל התחתית ובעובי שווה.


3. מניחים את התבנית בצד


אופן ההכנה העוגה :


1. קערה (1) - מקציפים את השמנת עם 100 גרם סוכר והפודינג עד שהיא יציבה.


2. קערה (2) - מקציפים את הגבינה ו 125 גרם סוכר 3 כפות ליקר לתערובת אחידה, ומספים את הג'לטין לאט לאט וממשיכים להקציף עוד 2 דקות.


3. את קערת הגבינה מקפלים לתוך קערת השמנת המוקצפת בתנועות קיפול ומוספים גם את שיברי העוגיות . (לא יותר מידי לקפל).


4. ויוצקים לתבנית עם הבסיס המוכן, מישרים את הגבינה טוב בתבנית ומכנסים למקפיא ל3 שעות.


5. לאחר 3 שעות במקפי , מצאים את העוגה ומפזרים מעל העוגה את העוגיות הטחונות ומקפיאם שוב לשעתיים .


6. לאחר ההקפאה מוצאים את העוגה ומנתקים אותה מהתבנית ומכנסים למקרר.


7. העוגה מוכנה לאכילה


באהבה מיכה כלפא


*********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽







Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page