עוגת גבינה עם עלי פילו - מימי בכר
המצרכים 4. ביצים 3/4.כוס סוכר 1.סוכר וניל 1/3.כוס אינסטנט פודינג וניל 1/4.כוס קמח חופן צימוקים (לא חובה) 1.גבינה לבנה 1.גבינת שמנת או מסקרפונה לכיסוי 1/2.חבילת עלי פילו 100.ג"ר חמאה
מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר עד לקצף בהיר ותפוח לעצור את המקסר להוסיף את כל החומרים לקצף לערבל עד לעיסה חלקה לסדר ברינג חצאי דפי פילו מרוחים בחמאה כשהקצוות בחוץ ככה מסביבי לכל הרינג לשפוך פנימה את הבלילה ולכסות עם הקצוות של הפילו אם נשאר חמאה מומסת לשפוך מעל לאפות על 160 מעלות בערך שעה או עד שמשחים לקרר ולהוסיף אבקת סוכר מעל
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments