עוגת גבינה פירורים כשרה לפסח
חבילת עוגיות יין
200 גרם חמאה מומסת
לרסק היטב את העוגיות ולערבב עם החמאה
3/4 לשים בתחתית ורבע לשמור לסוף
להשטיח בתבנית
לקרם:
500 גרם גבינה לבנה 9%
קופסא גבינת שמנת 30%
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
2 כפות סוכר
להכין קודם את הקצפת
2 שמנת מתוקה
עם הפודינג והסוכר
אחרי שהקצפת יציבה להוסיף את הגבינות
לקפל אותם בתוך הקצפת עד לאחידות
ולשפוך מעל הפירורים
לקחת את הפירורים ששמו בצד ולפורר מעל
למקפיא 4 שעות ואז להעביר למקרר
תהנו
Comentários