top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהצפיחית של צחית

עוגת גזר ואגוזים - הצפיחית של צחית


עוגת גזר ואגוזים


☆כוס מידה: זכוכית ידית סטנדרט/אוניברסלית


בקערת מיקסר: (וו הקצפה)

4 ביצים שלמות M

קמצוץ מלח

1 כוס סוכר


לערבל במהירות גבוהה עד לקבלת בלילה בהירה ותפוחה.

להוריד מהירות ולהוסיף 1 שמנת צמחית (250 מ"ל)

1/2 כוס שמן.

גזר מגורד דק - מ-3 גזרים בינוניים

1 כוס אגוזי מלח גרוסים

לערבל עוד דקה ולהוציא את הקערה מהמיקסר.

להוסיף:

1.5 כפיות קינמון

2 כפות קורנפלור


לערבב.

לנפות פנימה:

1.5 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה (10 גרם).


לקפל יחד.

תבנית קוגלהוף פסים - לשמן היטב ובנדיבות בנטורינה/מחמאה.

לשפוך את הבלילה לתבנית.

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להשחמה והתייצבות (40 דקות) ושקיסם הננעץ יוצא יבש.

כשהעוגה יוצאת מהתנור לכסות במגבת - חצי שעה.

לשחרר קלות את השוליים ולהפוך על צלחת הגשה.















5 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page