top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהצפיחית של צחית

עוגת דבש ואגוזים בציפוי ריבת חלב - הצפיחית של צחית

עודכן: 20 בינו׳ 2023


.

עוגת דבש ואגוזים בציפוי ריבת חלב

כוס זכוכית ידית סטנדרט


בקערת מיקסר:

5 חלבונים

להתחיל להקציף במהירות גבוהה, להוסיף בהדרגה:

3/4 כוס סוכר


להנמיך מהירות ולהוסיף:

3/4 כוס שמן

1 כוס דבש

1 כף קינמון טחון

5 חלמונים

1 כוס אגוזי מלך גרוסים גס


לערבל לאיחוד.


בכוס:

1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)

3/4 כוס מים חמים


לערבב מהר ולהוסיף לקערת המיקסר, לערבל עוד דקה ולכבות את המיקסר.


לנפות פנימה:

2 כוסות קמח - לקפל בתנועות עטיפה.

לשפוך לתבנית קפיצית 24-26 ס"מ, משומנת היטב בחמאה/נטורינה.


לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות ולאפות עד להתייצבות וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.



בסיר קטן: להבה בינונית

50 גרם חמאה / נטורינה

4 כפות סוכר

4 כפות דבש

1/4 כוס שמנת להקצפה / צמחית

קמצוץ מלח

1 כפית קורנפלור


לערבב היטב ולבשל עד להצטמצמות קלה ומרקם אחיד(3 דקות).

להוסיף:

250 גרם ריבת חלב חלבי / פרווה


לטרוף היטב עד לקבלת מרקם חלק, לבשל מספר דקות.

להוסיף:

1 כוס אגוזי מלך חתוכים גס

1 כוס אגוזי לוז חצויים.

לערבב קלות ולכבות את הלהבה - לקרר לטמפרטורת החדר.


כשהעוגה יוצאת מהתנור לפזר באופן אחיד את הציפוי, לקרר לטמפרטורת החדר - להכניס למקרר לשעה עד להתייצבות.

אחרי ההתייצבות אפשר לשמור את העוגה מחוץ למקרר.


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽












1,060 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page