top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

עוגת דבש - ליטל אשואל



עוגת דבש

1 קילו קמח לבן מנופה 1 וחצי כפות מחוקות קינמון 2 כפיות אבקת אפייה 2 כפיות אבקת סודה לשתייה 6 ביצים 2 כוסות דבש 2 כוסות שמן 1 כוס סוכר לבן חצי כוס סוכר חום 1 כוס מיץ תפוזים 1 כוס נס קפה ( 1 כפית קפה נמס גדושה ועליה כוס מים חמים ללא חלב כמובן) קורט מלח


אופן ההכנה: 1. בקערה אחת מערבבים קמח אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, קינמון וקורט מלח.

2. בקערת המיקסר עם וו הקצפה מערבלים: שמן, ביצים, סוכרים, דבש, נס קפה ומיץ תפוזים.

3. מוסיפים את תערובת היבשים לתערובת הרטובים כל פעם כף אחת, כאשר היא נטמעת מוסיפים נוספת.

4. משמנים 6 תבניות אינגליש קצרות ויוצקים מן התערובת, לא למלא יותר מידי שלא יגלוש.

5. אופים ב170 מעלות למשך 45 דקות.

6. ניתן להבריש בדבש מעורבב במעט מים רותחים להברקה.


טיפים: 1. ביצים בטמפ' החדר 2. תדייקו בכמות אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה, אל תוסיפו כפיות גדושות מהן ואל תשימו פחות או יותר מהן, כמות לא מדוייקת עלולה להפיל את העוגה. 3. ניתן להקפיא את העוגות למשך כשלושה חודשים עטופות היטב בניילון נצמד. 4. הפשרה להוציא לשיש עטוף היטב למשך הלילה.









16 צפיות0 תגובות

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page