עוגת דבש - עטרה ז׳ורנו
אינספור ניסויים למתכון לעוגת דבש מושלמת!!!!
אוורירית, נעימה ורכה.
*מרכיבים:*
3 ביצים.
כוס שמן.
כוס סוכר.
כוס דבש.
כוס מים רותחים.
2 כוסות קמח.
כפית אבקת אפיה.
כפית סודה לשתיה.
כף קקאו.
כפית גדושה של קינמון.
1/2 כפית ציפורן.
…………………………………………………..
*אופן ההכנה:*
יש להקציף את הביצים יחד עם כוס הסוכר לקצף אוורירי ותפוח.
לאחר מכן יש להוסיף את השמן, המים הרותחים וכוס הדבש.
יש להקציף ל-3 דקות נוספות.
לאחר מכן יש להוסיף את המרכיבים היבשים: קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה,קקאו,קינמון וציפורן.
יש להקציף ל-2 דקות על מנת לקבל בלילה חלקה ונעימה.
יש לשמן את תבניות האינגלייש קייק היטב,
ולשים את בלילת העוגה בתבניות,
מבלילת העוגה יוצא כ-2 תבניות.
יש לאפות בחום של 160 מעלות למשך 55-60 דקות.
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור מזלפת מעט דבש.
תהנו, ואל תשכחו לשלוח לי תמונה.
מאחלת לכם שנה טובה ומתוקה.
אוהבת אתכם, עטרה
Comments