עוגת וניל - מירב מלכה
5 ביצים
כוס סוכר
כוס וחצי קמח
כוס שמן
כוס מים
4 כפות פודינג וניל
1 אבקת אפיה
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר,
להוסיף את החלמונים ואת החומרים הרטובים ומעל את היבשים.
לאחד את הבלילה לשפוך לתבנית בקוטר 24
ולאפות על 180° כחצי שעה.
צבעתי את הבלילה בצבע מאכל אדום.
לקרם:
500 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן מומס
4 כפות פודינג וניל
1 גבינת שמנת
בהצלחה
Merav🍰
********
המלצה:
ניתן למצוא בחנות האתר - צנטרי זילוף מיוחדים המתאימים גם לשימוש ביתי וגם לשימוש מקצועי 👇🏽
Comments