עוגת חלבה אגוזים ושוקולד צ'יפס - נועם זיגדון
לבצק :
½-1 כוסות קמח
½ כוס סוכר
1 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
½ כוס שמן
1 ביצה L
מילוי:
300 גרם חלווה
½ כוס שוקולד צ'יפס
½ כוס אגוזים קצוצים
ללוש לבצק אחיד
לשטח את הבצק בתבנית בנונית
לפזר מעל את החלווה האגוזים והשוקולד צ'יפס
לאפות כ-20 דקות בתנור שחומם
מראש על 180°
באהבה נועם זיגדון 💞
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח האפייה המקורי והאיכותי מסיליקון איכותי 👇🏽
Commentaires