עוגת טורט עם קצפת ותותים - נועם זיגדון
תבנית בינונית
כוס מדידה חד פעמית חמה
קרדיט לסיון אוחיון המהממת
המצרכים:
4 ביצים L
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח תופח
1/2 קילו תותים פרוסים
לקצפת:
להקציף במיקסר
1 פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
1-1.5 כף סוכר
לפזר מעל התותים 4 כפות סוכר ולהכניס למקרר הסירופ שנוצר ישמש אותנו להרטבת הטורט בהמשך
לעוגה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב
להוסיף לחלמונים את השמן והתמצית וניל
לקפל את החלבונים עם החלמונים
להוסיף בהדרגה בתנועת קיפול
את הקמח התופח
לצקת לתבנית משומנת
לאפות בתנור שחומם מראש
על 180° כחצי שעה
לסנן את הנוזל של התותים והסוכר
להוסיף ½ כוס מים לערבב
להרטיב את העוגה בסירופ
לקרר היטב
למרוח את הקצפת מעל הטורט וליישר
לסדר את התותים מעל הקצפת
להכין ג'לי בטעם תות
לפי הוראות יצרן
בעזרת כף לפזר באופן שווה מעל שכבת התותים
להכניס למקרר למספר שעות
לפני ההגשה
באהבה נועם זיגדון ❤️
********
המלצה:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
留言