top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

עוגת גבינה גבוהה אוורירית וטעימה - מירב מלכה

עוגת גבינה גבוהה אוורירית וטעימה - מירב מלכה


המצרכים:

6 ביצים

1 כוס סוכר

500 גרם גבינה

1.5 שמנת חמוצה

3 כפות פודינג

3 כפות קורנפלור

רבע כוס קמח


אופן ההכנה:

מפרידים את הביצים

את החלבונים ומקציפים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.


בקערה נפרדת מכניסים את החלמונים ומוסיפים את הגבינה השמנת החמוצה, הפודינג והקורנפלור והקמח ומערבבים היטב עד לאיחוד.


מאחדים את תערובת הגבינה עם הקצף ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים לרינג עם נייר אפייה.


מדליקים תנור על חום 200 מעלות ומניחים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים.


מכניסים את העוגה לתנור למשך 10 דקות על 180 מעלות, פותחים את התנור ומפרידים את הדפנות עם סכין, לאח"מ אופים כ 50 דקות על חום 150 מעלות.


אחרי שעה נועצים קיסם בעוגה ובודקים שהוא יוצא נקי.


לאחר קירור של העוגה (לילה במקרר), ניתן לפזר אבקת סוכר או להקציף שמנת מתוקה עם פודינג ולזלף על העוגה, ניתן לעטר עם תוספות כרצונכם.


בהצלחה

Merav 🍰


**********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page