עוגת טחינה וסילאן - כרמית מ.דהאן
4 ביצים כוס סוכר 200גרם חמאה רכה כוס טחינה גולמית 1/2כוס סילאן גביע שמנת חמוצה 2 וחצי כוסות קמח תופח כף ממרח תמרים או עשרה תמרים לחים חתוכים
להקציף במקסר 4 ביצים בתוספת כוס סוכר להקציף למספר דקות לקבלת קצף תפוח להוסיף את החמאה ולערבל
מוסיפים טחינה סילאן ושמנת חמוצה מערבבים במהירות איטית להוסיף את הקמח לערבל שלא יהיו גושים להוסיף ממרח תמרים או תמרים קצוצים לקפל פנימה עם מרית
לשמן תבנית 24 או שתי אינגליש קייק לאפות בחום של 170 לבדוק עם קיסם
העוגה מוכנה כשיש פירורי לחים על הקיסם כשהעוגה חמה לפזר שקדים וסילאן
בהצלחה....
Comments