top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

עוגת טריקולד - מירב מלכה

עוגת טריקולד - מירב מלכה


להקציף:

400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.


להמיס :

100 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד

3 כפות ג'לטין מעורבבות עם כף וחצי מים.

אחרי קירור לחמם מעט ולהוסיף למוס

לאחד בין התערובות.

להוסיף 3 כפות גבינת שמנת ולשפוך לתבנית .

להקפיא שעה לפחות לפני השכבה השניה.


לשכבה הבהירה :

להקציף:

400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.


להמיס :

100 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד לבן.

לאחד בין התערובות.

3 כפות ג'לטין מעורבבות עם כף וחצי מים

להוסיף 3 כפות גבינת שמנת ולשפוך מעל השכבה הכהה.

להכניס להקפאה לשעה נוספת.


לציפוי:

להמיס 100 גרם שוקולד מריר

100 מ"ל שמנת מתוקה לשפוך ולהכניס שוב להקפאה עד שהגנאש יציב.


בהצלחה

Merav🍰


**********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽







Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page