עוגת טריקולד - מירב מלכה
להקציף:
400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
להמיס :
100 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד
3 כפות ג'לטין מעורבבות עם כף וחצי מים.
אחרי קירור לחמם מעט ולהוסיף למוס
לאחד בין התערובות.
להוסיף 3 כפות גבינת שמנת ולשפוך לתבנית .
להקפיא שעה לפחות לפני השכבה השניה.
לשכבה הבהירה :
להקציף:
400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
להמיס :
100 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד לבן.
לאחד בין התערובות.
3 כפות ג'לטין מעורבבות עם כף וחצי מים
להוסיף 3 כפות גבינת שמנת ולשפוך מעל השכבה הכהה.
להכניס להקפאה לשעה נוספת.
לציפוי:
להמיס 100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה לשפוך ולהכניס שוב להקפאה עד שהגנאש יציב.
בהצלחה
Merav🍰
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Kommentare