top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהצפיחית של צחית

עוגת מוס שוקולד וקוקוס - הצפיחית של צחית


עוגת מוס שוקולד וקוקוס - הצפיחית של צחית


תבנית קפיצית 24-26

כוס מידה: כוס זכוכית ידית סטנדרטית.


בכוס:

1/2 כפית ג'לטין

3 כפות מים קרים

לערבב ולהניח בצד 10 דקות.

לאחר ספיחת הנוזלים להכניס למיקרוגל ל-15 שניות, עד להמסה - לערבב ולקרר לטמפרטורת החדר.


בקערת מיקסר - וו הקצפה:

4 חלבונים M

3 כפות סוכר

להקציף במהירות גבוהה, כשמתחיל להיווצר קצף לבן להוסיף בהדרגה את הסוכר, להקציף עד לקבלת קצף תפוח ויציב. להוציא את הקערה לקפל פנימה 1.5 כוסות קוקוס טחון.

לצקת לתבנית משומנת עם מעט חמאה, ליישר.

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות, עד להשחמה בהירה. (20 דקות).

לקרר לטמפרטורת החדר.


בקערית קטנה:

250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

50 גרם חמאה

להכניס למיקרוגל בכמה פולסים, עד להמסה, לערבב למרקם חלק.

להוסיף בהדרגה את החלמונים, חבחוש היטב למרקם חלק.


בקערת מיקסר:

1.5 מיכלים שמנת להקצפה (375 מ"ל)

להקציף במהירות בינונית - גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה.


ההרכבה:

לשים כף גדושה מהקצפת בקערת השוקולד ולבחוש היטב לדילול.

לשפוך את הג'לטין - לערבב.

לשפוך את השוקולד לקצפת ולקפל בתנועות עטיפה בעזרת לקקן.


☆לשפוך את המוס על תחתית הקוקוס - ליישר.


☆לכסות ולהכניס להקפאה 45 דקות.


☆להעביר סכין חדה במסגרת ולצפות את השוליים עם שקף.


☆ להקציף 1.5 מיכלי שמנת להקצפה - להוסיף בהדרגה 3 כפות סוכר, 2 כפות אינסטנט פודינג, מעט חלב. (במידה והשמנת מתוקה - אין צורך בסוכר).

להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.


☆ להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן, לזלף מעל - לפזר אגוזי מלך קצוצים / קקאו.


להכניס למקרר לשלוש שעות לפחות.


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽













פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page