עוגת מייפל - עטרה זורנו
*מרכיבים:* *לקערת היבשים:* 2 כוסות קמח. 1 אבקת אפיה. 1/3 כפית אבקת סודה לשתיה. 1.5 כוסות קוקוס. 1 כוס אגוזי מלך. 1 כוס סוכר.
*לקערת הנוזלים:* 3 ביצים. 3/4 כוס מייפל. 3 כפיות תמצית וניל. 1 כוס שמן. 1.5 כוסות מים פושרים.
*לציפוי מעל:* 2 כוסות אגוזי מלך שבורים. כוס סירופ בטעם מייפל.
*אופן ההכנה:* 1. מערבבת היטב את החומרים בכל קערה בנפרד. 2. לאחר מכן מאחדת בין 2 התערובות. 3. מעבירה את הבלילה לתבניות אינגלייש קייק. 4. לציפוי העוגה שמה מעל אגוזי מלך קצוצים גס ואופה בחום של 180 מעלות למשך 40-45 דקות. 5. לאחר 40 דקות שהעוגה תנור, מוציאה את התבניות ושמה מעל האגוזים את סירופ המייפל.
Comments