עוגת מצות עם גנאש שוקולד מריר 60% ואגוזים בניחוח קפה,להכין גנאש שוקולד:לבשל עד סף רתיחה 2 שמנת מתוקה להוריד מהאש,להוסיף בקוביות 150 ג"ר שוקולד מריר 60% להמתין 3 דקות לערבב עם מטרפה לתערובת אחידה לצנן,להכניס למקרר ל4 שעות,להעביר את הגנאש למיקסר להקציף על מהירות בינונית 4 דקות,לקחת כלי שטוח שמצה ניכנסת בו,להכין נס קפה 2 כפות קפה 2 כוסות מים בתוך הכלי לצנן,לטבול מצה בקפה להניח על משטח הגשת העוגה,למרוח שכבה אחידה של הגנאש בעובי 3 מ"מ לפזר מעל מעט אגוזי מלח גרוסים דק,לחזור על הפעולה עם 6 מצות אחת על השנייה,להכניס למקרר ל4 שעות ובתאבון
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments